Анонимните с предупреждение към Виолета Комитова

Точно в 20 ч снощи. сайтът беше сринат

Виолета Комитова - повелителката на дантелките
Виолета Комитова - повелителката на дантелките Източник: Колаж/Zonanews
Анонимните България изпратиха съобщение, че ще атакуват и блокират сайта на Министерство на регионалното развитие за час, заради изказване на Виолета Комитова и изпълниха обещанието си, съобщава Novini.bg. Точно в 20 ч. снощи сайтът беше сринат.
 
Блокираният сайт на МРРБ
Блокираният сайт на МРРБ Източник: Novini.bg

Ето и цялото съобщение на "Анонимните":
"Ние сме Анонимните България. Ние сме тук, когато народът има нужда от нас!
 
Тъй като ние вярваме, че вие сте безпристрастна и отворена медия, чрез вас ние искаме да направим предупреждение към Министърът на регионалното развитие Виолета Комитова.
 
Ние смятаме ,че нейното изказване, а именно "Има страхотно разделение между фирмите. Такива, които са получавали аванси от 1,4 млрд. лв., и такива, които не са. Което ме кара да мисля, че протестиращите пред МРРБ или не са работници, или не знам от кои фирми са. Не сме сигурни дали са получавали или не заплати. Поради тази причина няма да разговарям повече с посредници. Това до нищо не води. Това заяви в ефира на "Събуди се" по Нова телевизия министърът на регионалното развитие Виолета Комитова".
 
Ние осъждаме това изказване, като несериозно и безотговорно.
 
Ние застваме зад всички протестиращи граждани и техните искания да си получат заплатите!
 
Осъждаме този акт. В знак за подкрепата ни към всички граждани които са навън по улиците, ние ще направим първо предупреждение, като на (09.10.21 - Събота) в 20:00,  ще атакуваме и блокираме сайта на Министерство на регионалното развитие (mrrb.bg) до 21:00.
 
Това е само предупреждение, атаките ще продължат докато Виолета Комитова не отправи извинение към всички протестиращи относно дължимите им заплати".

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени