Антон Хекимян: Има ли София кмет!? Терзиев напусна собственото си обсъждане на Бюджет 2024 в СОС

"Промяната" е позор, добави общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Facebook

"Има ли София кмет?! Кметът Васил Терзиев не обича да му се задават въпроси, особено на живо пред гражданите на София. Минути след началото на обсъждането на бюджета кметът на София стана и си тръгна от срещата, на която той покани общинските съветници".

 

Това написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, публикувайки видео от закритото за медии обсъждане в СОС, поради отхвърленото предложението на партията срещата да се излъчва на живо.

 

"След напускането на залата на Васил Терзиев на трибуната останаха лица, които нямат никакви правомощия да напишат и ред в бюджета, още по-малко да го коментират", написа Хекимян и добави:

Днес Терзиев беше сам и без екип, който така и забрави да обяви публично. След толкова приказки за прозрачност преди изборите за всички вече е ясно: "Промяната" е позор!

 

 

Още от "България"

Кандидати от ГЕРБ-СДС присъстваха на откриването на Народен събор Пловдив

Като човек, свързал  живота си с културата, съм отдадена на каузата за защита и популяризиране на автентичния фолклор и изкуство, подчерта професор Даниела Дженева – втора в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени