Атанас Атанасов: Партиите на протеста трябва да направят правителство. Ако ДПС иска, да ни подкрепи!

Непоисканата подкрепа понякога е много ценна, обясни Атанасов

Атанас Атанасов
Атанас Атанасов
Служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията за главен прокурор, затова няма нужда да се обсъжда този въпрос. Той говори много енергично, но добре е и да действа толкова енергично. Все чакаме отвън да ни решат проблемите. Тя дойде защото ВСС не ѝ даде подходящи кандидати. Така Атанасов коментира посещението в България на Лаура Кьовеши. 

Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни, подчерта той. "
Демократична България" си е поставила за цел да изпревари БСП. Но ако протестните партии нямаме мнозинство, трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много ценна, обясни Атанасов. 
 
Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, нека тези, които са били там, да обясняват. Нямам представа защо са били там тези хора, коментира лидерът на ДСБ по повод появилия се запис с бившия шеф на митниците Петко Петков, който дава хартиен плик на президентския съветник Пламен Узунов. Би било интересно какво ще отговори Атанасов, ако водещият беше по-подготвен и беше задал въпрос има ли разработки по отношение на  Петко Петков в неговата битност на митничар, има ли информация в отдел "Контрабанда" на някогашната НСБОП, сега ГДБОП за това лице. Извършвала ли е оперативни мероприятия Национална служба "Сигурност", когато нейн директор преди двадесет години беше Атанасов оперативни мероприятия по отношение на Петко Петков като директор на Районната митническа дирекция-София в края на 90-те години?

Още от "България"

Последни новини

Най-четени