Авиоотряд 28 е в Ливан, за да евакуира българите

Самолетът е кацнал на ливанското летище малко преди 15 часа българско време

Правителствен самолет, авиоотряд 28
Правителствен самолет, авиоотряд 28 Източник: БГНЕС

Правителственият "Еърбъс" излетя в 13:03 от столичното летище. Очаква се да кацне в Бейрут около 15ч. По информация на БНТ се очаква самолетът да остане на ливанското летище малко над час, след което да излети обратно за България. Българите пожелали евакуация са предварително уведомени как да се евакуират.

 

Самолетът е кацнал на ливанското летище малко преди 15 часа българско време. Очаква се малко след 16 ч. да излети обратно за България. С полета трябва да бъдат евакуирани сънародниците ни, пожелали да напуснат зоната на конфликт.

 

В часовия диапазон, определен за евакуация на летището в Бейрут, кацнаха и самолети от Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия и Германия.

Още от "България"

Сдружение "Ангели на пътя" организира протест пред Съдебната палата в Пловдив

В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите "Копривщица" и "6-ти септември" 20-годишен младеж

Прочетете повече прочетете повече

Внедряването на нова информационна система за пространствени данни на АГКК беше обсъдено на работна среща на агенцията

Пред експертите на АГКК министър Коритарова отбеляза, че през годините агенцията винаги се е стремяла да бъде една от водещите държавни администрации в областта на електронното управление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени