Борислав Гуцанов оглави предизборния щаб на БСП

Засега тримата членове на Националния съвет Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев, както и останалите социалисти, приели постове от служебния кабинет, няма да получат сериозни санкции като изключване от БСП

Борислав Гуцанов, БСП
Борислав Гуцанов, БСП Източник: Zonanews

Председател на националния предизборен щаб на БСП ще е организационния зам. - председател Борислав Гуцанов. БСП остава в коалиция с "Екогласност" и Съюза н атракийските дружества на Красимир Премянов, реши Националният съвет на БСП. С уточняването на формулата пленумът прие и критериите и процедурите за издигане на кандидати за народни представители от БСП.

 

Предстои свикване на общинските и районните конференции на социалистите за издигане и предлагане на кандидати. Председателят Корнелия Нинова получи мандат да подписва коалиционни споразумения. Пленумът на "Позитано" 20 започна с близо час закъснение заради проблеми с кворума.

 

Засега тримата членове на Националния съвет Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев, както и останалите социалисти, приели постове от служебния кабинет, няма да получат сериозни санкции като изключване от БСП, но се подготвя декларация срещу поведението им. Новите служебни министри не присъстваха на заседанието.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени