Борисов: Оглушително е мълчанието на Радев за Навални (ВИДЕО)

Много искаме училищата да отворят врати. Това заяви на инспекция премиерът Бойко Борисов в Сливница

Премиерът Бойко Борисов на инспекция в Сливница
Премиерът Бойко Борисов на инспекция в Сливница

"На Европейския съвет беше обсъдено и задържането на опозиционния лидер Алексей Навални в Русия. На този фон е оглушително мълчанието на президента Радев, той не се е произнесъл по случая. Нещо повече, европейските депутати, сред които е и неговия началник-кабинет, не влязоха да се регистрират, когато се гласуваше резолюцията за Навални", възмути се премиерът. (Гледайте от 6.20 мин нататък).

 

 
Кметът на града Васко Стоилков показа на премиера обновените сгради в града. Премиерът посети обновено училище, за да се запознае с учебния процес по време на пандемия. По време на инспекцията министър-председателят е придружаван и от министъра на икономиката Лъчезар Борисов.
"Сега имаме добри параметри. Като почнат обаче да умират хора и станат пак 5000 - 6000 заразените на ден и се претоварят болниците, същите критици в момента ще питат защо сме ги изпуснали.Така че балансът е много тънък, много внимателен. От 4-ти февруари, като пуснем големите,  ще пуснем и залите да танцуват, играят и спортуват", каза Борисов.

 

"Ако нещо може да се сложи на везната със здравето, то това е образованието, културата и обучението", категоричен бе премиерът.

И добави, че с близо 500 000 лв. е направен основен ремонт на сградата на бившия военен клуб в Сливница, където е на инспекция.

С близо 500 000 лв. бе направен основен ремонт на сградата на бившия военен клуб в Сливница
С близо 500 000 лв. бе направен основен ремонт на сградата на бившия военен клуб в Сливница Източник: Facebook



"390 000 лв. бяха осигурени по Програмата за развитие на селските райони, а 110 000 е съфинансирането от общинския бюджет. След завършването на реконструкцията през 2019 г. сградата се използва като младежки център за извънкласни дейности", съобщи още премиерът Борисов в пост във фейсбук. 

Още от "България"

Кандидати от ГЕРБ-СДС присъстваха на откриването на Народен събор Пловдив

Като човек, свързал  живота си с културата, съм отдадена на каузата за защита и популяризиране на автентичния фолклор и изкуство, подчерта професор Даниела Дженева – втора в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени