Бойко Борисов: Бойко Рашков няма да го назначат за домоуправител на вход, Радев го направи вицепремиер (ВИДЕО)

Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши мръсната работа

Бойко Борисов
Бойко Борисов

"Искам малко да Ви въведа в това, което правим в момента и вие трябва да го продължите с новите млади попълнения, които влизат в партията. Ние трябва да ги подготвим за районни кметове, кметове, областни управители, когато спечелим изборите, да знаем освен старите, утвърденити и новите поколения политици, които сме ги изграждали". С тези думи лидерът на партията Бойко Борисов се обърна към областните председатели и част от кметовете на ГЕРБ, които присъстваха на срещата в централата на партията. 

Служебното правителство се бие само с ГЕРБ, не и с Патриотите, констатира Борисов в прякото си включване по Фейсбук. Прекрасна работа свърши Каракачанов, неговата позиция беше като тази на Бойко Рашков - колко пъти той стана да обвини някого. Извадиха хора от най-мракобесните времена, от 90-те години. И да се бият само с ГЕРБ. Вие да сте чули нещо да се каже срещу ДПС, нещо срещу ДБ. И те са били в управлението. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши мръсната работа. Това няма нищо общо с Конституцията. Ние сме изключително разтревожени за начина на провеждане на избори. 

 

Щели да правят ревизия - ама Вие сте служебно правителство, като дойде редовно правителство, да прави ревизия. Г-жа Корнелия Нинова казва, че това правителство не било на БСП. Там има само хора от БКП и БСП, говорителят на правителството е от БСП, констатира Борисов. 

 

"Къде е подслушването, кои са подслушвани? Вече минаха десет дни от първите ни призиви да се покажат доказателства за подслушването. Смятам, че да се подслушва е дълбоко погрешно. Те бяха на площада - какво да ги подслушваш? Много съм озадачен от колегите от ДБ. И тук има един такъв случай - когато президентът се заклуваше в парламента, Наско Атанасов беше долу вдясно. И Радев каза "Остават Ви една седмица". И Наско Атанасов му каза: "какво ще правиш, ще ни арестуваш ли?". Какво наложи сега това сближаване на ДБ и Радев?", попита Борисов.

Бойко Рашков няма да го назначат за домоуправител на входа. Ако не беше Радев да го назначи за вицепремиер, той щеше да е никой. Радев назначил заместника си да е премиер, а съветника си - за вицепремиер. Кандидат-президентът Радев само издава укази. Той даже започва вече да се чуди как д ане го пришият към видимо провалащи се хора. "Ние се борехме по 30 хиляди ваксинирани на ден, те сега ваксинират по 7 хиляди, по 3-4 хиляди. Ние трябва да излезем от пандемията, за да има БВП, да има доходи. Затова работехме, за да пазим до 3 % дефицит. Всички наши правителства досега сме били на излишък", припомни бившият премиер. 

 

Още от "България"

Над 500 подрастващи танцьори и певци се изявиха на Третия международен детски фестивал "Мездра-май"

В тазгодишното издание се включиха 18 детски танцови състави, клубове и групи, мажоретни състави, вокални и балетни формации, формации за хип-хоп и модерни танци и 12 индивидуални изпълнители от Северозападна България и от Солун, Гърция

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

България и Грузия отварят нови възможности за развитие на транспортната свързаност между Азия и Европа

Новата геополитическа ситуация в Европа поставя и нови предизвикателства пред черноморските държави и по-специално пред развитието на фериботните превози, заяви зам.-министър Натова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени