Бойко Борисов към Митов: Кажи им само, че Христо Иванов ще е главен прокурор, а Атанасов шеф на ДАНС или вътрешен министър - и веднага са при нас

Мисля, че като изключим Радев, всички други новини са положителни, добави Борисов

Борисов и Митов
Борисов и Митов

"Тези хора, които гласуваха за тях (за Демократична България, бел.ред.) са най-умната и интелигентна част на обществото. И сега като им дадем тема за размисъл, нека си направят изводите - едното, и другото, и третото. Да разберат за какво са гласували. Какво подкрепят! Заради какво няма център-дясно правителство. Това да го знаят. И затова те (от ДБ, бел.ред.) те нямат и позиции. Защото искат да се харесват на други места", каза в края на включването си на живо във фейсбук премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Борисов. 

 

И дезавуира истинските стремежи на криптокомунистите от ДеБъ: "Там им отговори само, че сме съгласни Христо Иванов да е главен прокурор и веднага са при нас. И Наско Атанасов шеф на ДАНС. Или вътрешен министър! И приключва темата с тях. Това са двете искания!".

"Днес е Цветница. Толкова красив и хубав ден, хората са на църква. Да отидете и Вие на църкви, да запалите свещички. Много красив празник, да са ни живи и здрави хората. Мисля, че като изключим Радев, всички други новини са положителни", завърши премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени