Бойко Борисов: Няма да съм кандидат за президент, кандидатът ни ще е коренно различен от сегашния разединител на нацията

Срещу Радев ще изправим умен, красив, с опит, приет на Запад, с добри отношения на Изток

Брифинг на ПП ГЕРБ
Брифинг на ПП ГЕРБ Източник: Facebook

Срещу Радев ще изправим умен, красив, с опит, приет на Запад, с добри отношения на Изток, коренно различен спрямо сегашния разединител на нацията. Няма да съм аз категорично. Това каза в отговор на въпрос какъв ще бъде профилът на бъдещия кандидат-президент на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"Коментират по телевизиите - "Бойко Борисов мисли". Аз по тази тема не съм мислил. Как аз, който не съм мислил по тази тема, те ми обясняват какво мисля аз. Най-важните избори сега са парламентарните избори, мнозинство и управление. По това мислим", коментира още той. 

 

Попитан как ще коментира това, че депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов нарече полицаите, които пазеха на протестите "еничари", Борисов отговори: "Те добре че бяха еничарите, че един можеше да си тръгне с потури, не само с фес. Управлявал съм с тях 4 години. Не закачайте полицаите, сега ще пазят вас".  


Още от "България"

Али Агджа: Решението за атентата срещу папата е взето от отдел "Тринадесети" на КГБ, тоест "отдел Убийства" на КГБ

Истината е тази. Кремъл искаше да убие папата с полски произход. Защото папата представляваше голяма заплаха за съществуването, за оцеляването на Съветската империя, свидетелства Агджа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени