Бойко Борисов: "Промяната" извършва рекет върху чужди депутати, купува депутати - това е все едно купуват по 10 000 гласа (НА ЖИВО)

Но винаги идва Видовден, всичко, което ни го правиха, сега животът им го връща, каза Борисов

Бойко Борисов в Пазарджик
Бойко Борисов в Пазарджик Източник: Скрийншот/Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и неговият екип, вкл. голяма част от ПГ на ГЕРБ-СДС, са на среща с членове и симпатизанти в Пазарджик. 

 

"Пазарджик и областта имаме афинитет и чувство на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал винаги своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на местните избори пак ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5-6 човека сложиха отпечатък на образованите хора ", каза при откриването на срещата кметът на града Тодор Попов.  

 

"Притеснява се, че като че ли това да имаш опит, стана лошо. ОТ ПП критикуват, че ГЕРБ знаят как да се случват нещата. П- добре ли е в момента - от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България", обърна се към събралото се мнозинство Екатерина Захариева. 


Делян Добрев заяви:
"Искам да кажа 3 неща: Обират ни всеки ден. Бъркат ни в джоба през стоките.  На руския нефт цената не е мръднала, акцизът - също. Лъжат, че са вдигнали доходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги вдигна - 3000 лв. Не е важно колко са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Освен че сме най-бедни инфлацията е два пъти по-висока от тази в ЕС. След 1 година усилия, в четвъртък, ние дръпнахме ръчната спирачка на инфлацията".


"Имахме един безумно слаб бюджет на бившия финансов министър, с който държавата катастрофираше. Благодарение на Ананиев и други колеги, НС прие изцяло нов бюджет, в който доколкото можем, защитихме интересите на полицаи, лекари, общини, храмове от това безумие да плащат индустриален ток, каза лидерът на ГЕРБ Борисов.

 

"За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха училища, детски градини, пътища, ремонти", обърна се към хората Борисов.

 

Спечелих множество басове с приятели, че тези от "Промяната" няма да построят дори една велоалея, нито къщичка за птиченца, нито магистрала, нито се ремонтират - като минат ТИР-овете и те се компрометират, не се сменят мантинелите. За една година строшиха старите магистрали", добави бившият премиер.

 

Представяте ли си да беше обърната ситуацията - аз да викам по лаборатории, по апартаменти на чужди депутати. Сега става едно чудовищно купуване на гласове. Ако приемем, че един депутат има 10 000 гласа, то всеки депутат, коогото "Промяната" купува е все едно, че купуваш 10 00 гласа. Олигарсите само това чакат - защо правим тогава избори. Но и тази тема е забранена за медиите. "Промяната" извършва рекет върху чужди депутати, купува депутати - това е все едно купуват по 10 000 гласа", възмути са Бойко Борисов.

 

Но винаги идва Видовден, всичко, което ни го правиха, сега животът им го връща, каза Борисов. ГЕРБ не е в изолация. Иска Ви се, но не сме. В изолация е българският гражданин. Аз затова ги призовавам - тези партии имат избиратели, ние уважаваме ли ги тези избиратели. Тези избиратели български гарждани ли са? Щом като тези граждани искат тази партия, защо ще я поставяш тази партия в изолация. Откъде ще наричаш тези хора "мафиоти", "мутри". Малее, ние каквито сме устати - знаете ли как може да им отговорим? Но кому е нужно това. Оставете лидерите, гледайте хората зад тях, призова лидерът на ГЕРБ.

Искам довечера да видя репортаж на някой от Вас да си зареди колата и да го видим, че са му върнали 25 ст. Много ми е интересно! Но, все пак благодаря, че сте дошли. Имаше време, когато това беше опасно. Искам на вашите приятели да кажа - и с цените ще се справим, и с цената на газа, и с цената на тока. Имаме находища на газ, конвенционален газ, не случайно се правят и проучванията в Черно море. Румънците черпят от общия ни блок - защо не го правим и ние това. България е първа по находища на шистов газ - вече има нови технологии, които нямат нищо общо със старите технологии. Надявам се и телевизиите да са на друг акъл и няма да пускат огън от чешмата, припомни Борисов. 

Свикай експерти, просто да започнем разговори, защото може да се окаже, че стоим на злато. Червенобрежкия регион е най-богатият на шисти. Има нови технологии, цяла Америка не е глупава да го прави. Нека се конкурираме, да изнасяме, не само да внасяме и да ни взимат стотинките, подчерта бившият министър-председател. "Огромен ресурс имаме", наблегна отново Борисов. 


Още от "България"

Последни новини

Най-четени