Бойко Борисов за Радев: Избраният за обединител ни вкара в политическа криза, защото реши, че юмрукът му е по-силен от разума!

Политическата криза се преодолява с отговорност, пише още той

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БТА

113 години след обявяването на Независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен. Политическата криза, в която ни вкара избраният за обединител, се преодолява именно с отговорност. Това написа в своя профил в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

 

"И днес, когато си спомняме за великото дело на едни силни държавници, призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме. Защото България има нужда не само от независимост, но и от стабилност и растеж. Вярвам, че можем да го постигнем с разум и диалог. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса", добави бившият премиер. 

 

Според него "хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмуркът му е по-силен от разума!". 

Още от "България"

Премиерата на филма "Професор Димитър Добрев – патриархът на счетоводството в България" ще се излъчи на 17 април по БНТ

Документалният филм, реализиран от БНТ и финансиран от ИДЕС и УНСС, има за цел да вдъхнови младите поколения към преследването на кариера в престижната професия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени