Бойко Борисов: Разочарован съм от ПП-ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус"

Запознах се вече с меморандума, върху него се водят преговори

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Запознах се вече с меморандума, върху него се водят преговори. Като попската работа е - един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате какво говоря". В него пише, че кандидатурите трябва да бъдат прозрачни, непартийни, ярки, експерти. ПП–ДБ не спазват тези принципи". Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Станислав Тодоров за КЕВР, депутат от ПП - ярка политическа фигура, Петър Петров - за зам.-шеф на ДАНС. Петков се опитваше да ме убеди за това назначение. Това ли са непартийни, прозрачни фигури? Гюров в БНБ - отново политическа фигура...Шефът на АДФИ как беше избран? НПО се произнесоха, но чухме ли ги? Шефът на митниците защо беше сменен. Ние доведохме българския еврокомисар за министър, те доведоха ярки политически фигури за министри и за премиер. Не спазват нито един принцип", коментира той.

 

"Давам ви факти, оборете ме", добави той и поясни: "Ние водим преговори всеки ден, но сега съм разочарован от ПП-ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус". Гласуваха против, което не е добър знак".

 

 

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени