Чака ни слънчев понеделник, с максимални температури между 20° и 25°

през следващите дни дневните температури ще се повишават бавно и в сряда и четвъртък максималните ще са между 23° и 28°

Топло пролетно време
Топло пролетно време Източник: Zonanews

Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Югоизточна България до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 5° и 10°, в София 5°-6°. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, малко по-ниски по Черноморието, в София 21°-22°.

 

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще има ниска облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 14° и 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части до силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.

 

През следващите дни ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-североизток, в много райони временно ще стихва. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а дневните ще се повишават бавно и в сряда и четвъртък максималните ще са между 23° и 28°, по-ниски ще остават по Черноморието. Временни увеличения на облачността ще има в четвъртък над източната половина от страната, без валежи.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени