Д-р Даниела Дариткова: В българските лечебни заведения има добри професионалисти, които доказват, че медицината е преди всичко призвание, посветеност и всеотдайност

За верността ви към здравето и живота на хората - благодарност и поклон!", заяви още тя

Даниела Дариткова
Даниела Дариткова Източник: НС

В българските лечебни заведения има добри професионалисти, които доказват, че медицината е преди всичко призвание, посветеност и всеотдайност. Това написа в профила си във "Фейсбук" д-р Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ в 44-тото Народно събрание, по повод Световния ден на здравето. "Честит 7 април - Световен ден на здравето и професионален празник на медицинските специалисти! Вече втора година отбелязваме този ден в обстановка на пандемия.

 

Всички лекари, зъболекари, фармацевти, лекарски асистенти, медицински сестри, акушерки, лаборанти, рехабилитатори, парамедици, зъботехници заслужават не само аплодисменти, но най-вече респект, уважение и благодарност. В българските лечебни заведения има добри професионалисти, които в тези тежки и трудни месеци доказват, че медицината е преди всичко призвание, посветеност и всеотдайност!", посочи Дариткова. 

 

"Уважаеми колеги, Желая ви да имате повече сили и здраве, да отбелязвате все повече успехи в борбата за лечението и спасяването на нуждаещите се. Вашият професионализъм и всеотдайност са решаващи. За верността ви към здравето и живота на хората - благодарност и поклон!", заяви тя.

Честит 7 април - Световен ден на здравето и професионален празник на медицинските специалисти! ...

Публикувахте от Даниела Дариткова в Вторник, 6 април 2021 г.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени