ДАНС отбеляза 16 години от създаването си, вече има и ново лого

Усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност

Новото лого на ДАНС
Новото лого на ДАНС Източник: ДАНС

На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) бяха отбелязани професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването й.

 

По този повод председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите на Агенцията за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност, съобщиха от пресцентъра на Агенцията.

 

Г-н Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност, добавят от ДАНС.

 

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на Държавна агенция "Национална сигурност" бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор "Сигурност" на Република България, както и от чуждестранните партньорски служби.

 

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени