Деница Сачева: Българският народ показа, че не иска изчегъртване на ГЕРБ

По думите й партията на Румен Радев е унищожила партиите на протеста

Деница Сачева
Деница Сачева Източник: NOVA

"Българският народ не иска да изчегърта ГЕРБ. В общи линии сме си запазили вота, нямаме голям спад в избирателите". Това заяви пред NOVA Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

"Вотът на избирателите показва, че трябва да има промени. Да, трябва да си научим уроците от нашите грешки. Хората не искат да залагат само и единствено на съвършено нови играчи", смята Деница Сачева.
 
"Това е партията на Радев, имат по-висок резултат и заради президентските избори", добави тя. По думите й партията на Румен Радев е унищожила партиите на протеста. Според нея тепърва ще се анализира доколко "Продължаваме промяната" нося промяна.

 

По думите й за първи път целият държавен апарат е бил  впрегнат в една безпрецедентна кампания срещу ГЕРБ. "На тези избори се явихме срещу Бойко Рашков, който през цялото време продължи да играе много сериозна роля по отношение на изборния резултат", добави тя. И поясни: "Не се случиха манипулациите с машините, защото ги осветихме".

 

"Виждате какво се случи с машините. Много хора се притесняваха дали вотът им ще бъде отчетен правилно. Имаше много хора, които се притесняваха някой да не ги наблюдава по време на гласуването. Имаше хора, които ни казаха подкрепяме ви, но няма да излезем да гласуваме, защото се притесняваме", коментира Сачева.

 

Водят се дела между Тошко Йорданов и Асен Василев, ПП унищожи ДБ – не очакваме стабилна коалиция, беше нейният коментар относно стабилността на бъдеща управленска коалиция около ПП "ПП".

 

Радев ще получи безконтролна власт, ако не го победи Анастас Герджиков. България трябва да остане парламентарна републик, добави Деница Сачева.

Още от "България"

Шофьорите да внимават – започва ремонтът на част от магистрала "Тракия"

При засилен трафик в участъка от АМ "Тракия" и по указание на "Пътна полиция", може да се въвежда реверсивно движение с две ленти в посока Пловдив и една към София от 14 ч. в петък до 14 ч. в събота

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени