Десислава Атанасова: Когато е трудно, хората търсят ГЕРБ и Борисов

Неслучайно ГЕРБ има толкова изборни победи, защото когато има нужда, когато има необходимост, когато е трудно, когато хората страдат, те се обръщат към Борисов. Това каза в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: ПП ГЕРБ

"Когато е трудно и хората страдат, те се обръщат към ГЕРБ и Борисов".Това коментира пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. Дали ще има 4-ти мандат на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, пък зависело от волята на гражданите. Атанасова напомни, че за тях властта никога не е била самоцел. Отрече твърденията на Мая Манолов, че ГЕРБ пази властта на живот и смърт. Напомни, че именно Манолова е инициирала Костинбродската афера, която пък отнела тогава на ГЕРБ 10 %.

"Ние сме готови за всяка роля, която отредят избирателите", отговори пък Атанасова дали са готови да влязат в ролята на опозиция. 

Изтъкна, че досега ГЕРБ не са организирали парламентарен вот. При първият кабинет на ГЕРБ това е станало от Тройната коалиция, а следващите - от служебни кабинети.

"За политици с опит, които говорят, че единствено гласуване по пощата и машинния вот биха спасили изборния процес, е несериозно", каза Атанасова и добави, че във всяка секции като наблюдатели и застъпници има представители на всички партии. 

Десислава Атанасова добави още,че на вота за НС ще има нови лица в листите на ГЕРБ, както и силно участие на гражданската квота.

Атанасова коментира, че заразените намаляват. Което по думите й означавало, че постепенно тези либерални мерки може да се отпуснат и да започнем нормалния си живот. Поясни, че за ГЕРБ е ценен контактът с избирателите, който не бил само по време на кампаниите и само преди избори, а постоянен. Помагали с храни на нуждаещи се хора дори и в пандемията. 

"Изпълнили сме коалиционното споразумение почти в пълен обем", каза още тя.

На въпрос кое е по-важно кабинет "Борисов 4" или кабинет "Дондуков 2", тя заяви, че няма по-важно.
"Кажете ми едно нещо, което Радев да е свършил. Не се сещам за друго, освен: Мутри,вън! и това, че няма вирус. Ако ми кажете нещо друго - ще кажа и аз, че мандатът на Румен Радев е успешен, но няма такова", заяви Атанасова.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени