Десислава Атанасова: ПП са като анимационни герои, нищо от твърденията им не се доказа

Паметникът на Съветската армия трябва да е в Музея на социалистическото изкуство

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: Скрийншот видео кадър

Паметникът на Съветската армия трябва да е в Музея на социалистическото изкуство. Това заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ- СДС Десислава Атанасова в ефира на bTV. 

 

Тя отговори на въпроса дали от ГЕРБ се притесняват, че ядките и колбите от магистралите ще отидат в прокуратурата -  не, така се прави, но институциите у нас през последните години се разпадат.

 

"Нито едно от твърденията на бившия вътрешен министър не се доказа. Той твърдеше, че Бойко Борисов има банка, от БНБ отрекоха подобно нещо. Те са като анимационни герои, всичко е предизборна риторика", каза още тя. 

 

По думите ѝ всички обществени поръчки се проверяват. Не бива да се подменя дневния ред на обществото със съдебната реформа, можем да намерим допирни точки с колегите в Народното събрание по тази тема, каза тя.

 

По думите ѝ България има нужда от сериозна конституционна реформа чрез която да се търси отговорност на главния прокурор. Трябва да има бързи и справедливи съдебни решения, а не българите да чакат с години", категорична е Атанасова. 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени