Дубайският беглец Божков ще води две листи за изборите на 11 юли

Председателят на партията Борил Соколов каза, че са готови за съвместна работа, но само ако другата партия се съгласи с техните точки

Васил Божков-Черепа
Васил Божков-Черепа Източник: Булфото

Партията "Българско лято" на укриващия се в Дубай от правосъдието обвиняем с 19 обвинения Васил Божков-Черепа се регистрира в ЦИК за участие в следващите парламентарни избори на 11 юли. 

 

Председателят на партията Борил Соколов каза, че Васил Божков ще води две листи на формацията и изрази надежда той да се върне в страната:

"Дошъл е момента всички да искат справедливост за всяко едно естество, така че ние вярваме, че влизаме на тези парламентарни избори. Със сигурност ще чакаме повече гласове от чужбина", описа очакванията на партията Соколов. Той добави, че са готови за съвместна работа, но само ако другата партия се съгласи с техните точки. 

 

"Ние дори до днес отваряме нашите листи за хора от чужбина. Т.е., имаме кампания, с която приканваме хора от чужбина да се включват в листи. Все пак знаете, България е там, където има българи. Не трябва да ги използваме само като гласоподаватели - това са хора с опит, хора видели как се случват нещата на Запад и ние сме готови да отворим листите си за тях. Точно защото сме категорични, че ще влезем, не сме готови на коалиция", каза председателят на "Българско лято".

Още от "България"

Последни новини

Най-четени