Ето част от министрите в правителството на "Има такъв народ"

Петър Илиев е предложен за вътрешен министър

Има такъв народ
Има такъв народ Източник: ИТН

Петър Илиев, за когото от "Има такъв народ" твърдят, че не са предлагали за министър-председател, въпреки твърденията на всички останали парламентарни групи, все пак влиза в проектокабинета. Този път като министър на вътрешните работи, стана ясно след срещата на ИТН с представители на ИБГНИ.

 

За здравен министър се предлага лекарят доц. Силви Кирилов, уволнен през 2012 г. от тогавашния здравен министър Десислава Атанасова като шеф на Агенцията по трансплантациите. За финансите е предложен Пламен Данаилов, а за транспорта и информационните технологии - Гроздан Караджов (особено близък на Джордж Сорос и обвиняем за източването на "Теленор").

 

За министър на регионалното развитие и строителството - Георги Георгиев, за Външно министерство - отново Ради Найденов, за правосъдието - Момчил Иванов, известен във Велико Търново с прякора "Мазния". Александър Николов е предложението на ИТН за енергиен министър, а Радостин Василев, известен с прякора "Радо Гела" отнове е предложен за спортното министерство.

 

Десислава Димитрова е предложението за министър на икономиката, Теодора Ганчовска - за министър на отбраната, Силвия Бакърджиева - на МОСВ, а Георги Султанов е предложен за министър на културата, научи Zonanews от свои източници.

 

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени