Ето част от министрите в правителството на "Има такъв народ"

Петър Илиев е предложен за вътрешен министър

Има такъв народ
Има такъв народ Източник: ИТН

Петър Илиев, за когото от "Има такъв народ" твърдят, че не са предлагали за министър-председател, въпреки твърденията на всички останали парламентарни групи, все пак влиза в проектокабинета. Този път като министър на вътрешните работи, стана ясно след срещата на ИТН с представители на ИБГНИ.

 

За здравен министър се предлага лекарят доц. Силви Кирилов, уволнен през 2012 г. от тогавашния здравен министър Десислава Атанасова като шеф на Агенцията по трансплантациите. За финансите е предложен Пламен Данаилов, а за транспорта и информационните технологии - Гроздан Караджов (особено близък на Джордж Сорос и обвиняем за източването на "Теленор").

 

За министър на регионалното развитие и строителството - Георги Георгиев, за Външно министерство - отново Ради Найденов, за правосъдието - Момчил Иванов, известен във Велико Търново с прякора "Мазния". Александър Николов е предложението на ИТН за енергиен министър, а Радостин Василев, известен с прякора "Радо Гела" отнове е предложен за спортното министерство.

 

Десислава Димитрова е предложението за министър на икономиката, Теодора Ганчовска - за министър на отбраната, Силвия Бакърджиева - на МОСВ, а Георги Султанов е предложен за министър на културата, научи Zonanews от свои източници.

 

 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени