Георги Марков: Вебер не знаел, че ДСБ е агент на БСП, а Бойко "Бай хуй", според Радан

Аз съм от българите, които най-добре разбират защо Вебер не знае, пише още Марков

Георги Марков
Георги Марков Източник: Zonanews
Бившият народен представител от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков коментира в своя профил във фейсбук мнението на Манфред Вебер, че ДСБ играе срещу сестринската си партия ГЕРБ. 
Ето и целият пост на Георги Марков:

Приятели,
Голям тш…, извинявайте, щях да кажа нещо неконституционно.
Стана ясно, че шефът на фракцията на ЕНП в Европейския парламент е изумен! Ти да видиш! Той учуден, че партията-друдже ДСБ в ЕНП играе срещу голямата сестринска партия ГЕРБ, в комбинация с комунистите. Божеее! Манфред Вебер не знае:
1. Че партията-джудже ДСБ уби СДС, уби сините песни, а от митинга на Орлов мост останаха само орлите.
2. ДСБ играе с БСП заедно на вот на недоверие срещу кабинета Борисов 1.
3. Не знае, че ДСБ игра с БСП и Мая Костинбродска срещу Фандъкова на кметските избори в София.
4. Той не знае, че ДСБ игра с комунистите, зелените и соросоидите на Христо Иванов на втория тур за кмет в "Средец", "Оборище", "Триадица", "Лозенец" и др. в София.
5. Той не знае, че депутатът от парламентарната група на ЕНП Радан Кънев каза на Бойко "Бай хуй" при милата ми Цветанка пред цяла България.
6. Цяло чудо е, че не знае, че Бай Радан е побратимен с тъмночервената Йончева и заедно внесоха проекта срещу България за македонско малцинство у нас.
7. Той не знае, че цял месец и повече кампания ДСБ е в новия Отечествен фронт срещу ГЕРБ.
 
Аз съм от българите, които най-добре разбират защо Вебер не знае. Първо, защото Бойко не е типаж, който да се оплаква от българи пред чужденци, както Радан Кънев и Йончева. И второ: най-добре в България знам, че Вебер имаше голяма грижа - тя се наричаше Виктор Орбан. И беше прав да има такава, защото Орбан, Вишеградците и Макрон го бламираха за шеф на ЕС. Чак брада пусна човекът.
Въпросът ми е: защо никой от нашите евродепутати и мои приятели не му казаха що за птица е ДСБ? Защо нито един от външните министри на ГЕРБ не му е казал?
Моята надежда е в моя приятел Сашо Йорданов, с който заедно участвахме в първата победа на СДС през 1991 г.: САШЕ, КАЖИ НА ВЕБЕР – ВЪН УБИЙЦИТЕ НА СДС ОТ ЕНП, ВЪН АГЕНТИТЕ НА БСП ОТ ЕНП!".
 

ВЕБЕР НЕ ЗНАЕЛ, ЧЕ ДСБ Е АГЕНТ НА БСП, А БОЙКО „БАЙ ХУЙ“, СПОРЕД РАДАН Приятели, Голям тш…, извинявайте, щях да кажа...

Публикувахте от Георги Марков в Понеделник, 12 април 2021 г.

Още от "България"

Али Агджа: Решението за атентата срещу папата е взето от отдел "Тринадесети" на КГБ, тоест "отдел Убийства" на КГБ

Истината е тази. Кремъл искаше да убие папата с полски произход. Защото папата представляваше голяма заплаха за съществуването, за оцеляването на Съветската империя, свидетелства Агджа

Прочетете повече прочетете повече

НАП: Фирмата на Румен Спецов до момента на продажбата ѝ през април 2016 г. не е имала задължения към фиска

Румен Спецов е подал декларация за прекъсване на дейността на всички свои фирми в България поради получаването на статут на постоянно пребиваващ в Дубай

Прочетете повече прочетете повече

Каракачанов към служебния кабинет: Да не прекаляват с чистките

Каракачанов определи това като лъжа публикации в медиите, че Министерство на отбраната е пуснало обществена поръчка за нови 36 леки коли на обща стойност 2,5 млн. в последните дни на кабинета "Борисов 3"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени