Георги Търновалийски, БСП-Пловдив: Нинова търси врага с партиен билет, страхува се от това, което Гергов знае за нея

След като Корнелия Нинова направи няколко гафа с президента, с кмета на Перник, трябваше да се извади удобна мишена, чрез която председателката на партията да си „излъска имиджа“, каза депутатът от БСП Георги Търновалийски в сутрешния блок на НОВА

Депутатът от БСП Георги Търновалийски
Депутатът от БСП Георги Търновалийски Източник: facebook.com

"Когато Георги Гергов е бил в партията, Нинова не е знаела, че такава съществува. Гергов не се асоциира с ГЕРБ, той е доказана личност и политик, бизнесът му е прозрачен и не участва в обществени поръчки. Нито пък ГЕРБ са му давали такива поръчки. Нека кажат коя е тази обществена поръчка, която му е дадена от ГЕРБ. Очевидно е, че тук битката е за БСП и има разчистване на вътрешнопартийни сметки", коментира Георги Търновалийски. 
Според него, действията на Корнелия Нинова са в противоречие с устава на БСП, а Гергов й пречи, защото е независим. Причината за това, според Георги Търновалийски е, че Георги Гергов има много информация, вкл. за председателката на БСП и някои хора се страхуват от тази информация. 
"Нинова може да изключи Гергов от БСП, но не може да го изключи от биографията си", заключи депутатът от БСП-Пловдив. И добави, че Георги Гергов е много неудобен за Нинова с това, което знае. 
"Аз съм член на БСП и оставам в парламентарната група. Няма да напусна и да й направя това удоволствие", завърши той. 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени