Гласове: Подслушвали политици от опозицията, пък само записи на Бойко слушаме!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Те вашите началници подслушваха Меркел, какво да стане за обикновени държавни чиновници"; "Подслушвани били политици от опозицията, ще рече инакомислещи, пък само записи на Бойко слушаме от години!"; "Бих се учудил ако в България някой вярва, че може да свърши или каже нещо което да остане тайно". Вашите коментари от деня в новата ни рубрика "Вашите гласове", пише сайтат "Гласове". Най-остроумните, пиперливи и духовити читателски мнения ще намерят място в нея. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Запазваме правописа на нашите анонимни автори.

Нончев

Подслушвани били политици от опозицията, ще рече инакомислещи, пък само записи на Бойко слушаме от години! Досега доказани с документи са разработка Асистенти от 2001 г. на НСС, под ръководството на Атанасов и разработка Галерия от 2008 г. на ДАНС, разпоредена от Петко Сертов, по искане на Станишев! Факти, бате!

 

Ala_Bala

Те вашите началници подслушваха Меркел, какво да стане за обикновени държавни чиновници.

 

Иванка

Моля ген. Янев да представи графика на посещенията на министрите ни в посолство на САЩ и тяхната последователност.

 

Желев Желязко-предполагам

Техническите средства за подслушване са маде ин САЩ. Кво са правили стрували но копие от масива е отивало в САЩ автоматично.Така,чв козяк държат ключа от .......бараката.И вероятно и едните и другите са с дарове богати пред царските порти.Не изключвам от козяк и да са давали списъци за подслушване.Естествено не са се подписвали.Бих се учудил ако в България някой вярва,че може да свърши или каже нещо което да остане тайно.

 

Gen Gurko

И аз това се питам. Ние колония вече официално ли сме?

 

Искам да знам

Отиде ли Путин след преизбирането си да даде отчет в някое чуждо посолство какво мисли да прави? Или руският премиер да се е шматкал по амбасадите нещо? Защо в България ситния слугинаж търчи като осветена хлебарка да се отчита пионерската?

 

Woland

Разбира се , нищо ново под слънцето. Хляб и зрелища. Умните само се наслаждават на цирка , защото така или иначе всички го плащат. За това е по добре човек да се кефи на шоуто , вместо да изпада във философски дилеми. България е интересна за кукловодите като територия и енергетика, защото е населена със жилаво и инатливо племе от индивидуалисти. И с друго е интересна България , че е оцеляла като народност и то горе-долу качествена поне 1300 години. Феномен.

 

Ганьо

Трудна ще е борбата с мафията, окопавала се повече от 12 г., но първите стъпки вече са направени. Воля и търпение трябват!

 

Гери

В България се появи малка прослойка, чийто бизнес е да придобива фирми с големи публични задължения. Преди това същите хора бяха собственици на фирми фантоми, които източваха ДДС. Промени се закона промени се и бизнеса с несъбираемите задължения.

 

висок

Министър Харвард е или неграмотен или умишлено Лъже! Не съм фен на Димитрова, но отписаните задължения са на стопански субекти закрити още 2010 г! А Министър Харвард да каже как фалира собствената му фирма в Англия и остави 7 млн паунда дългове? И накой вярва ли че този ще ръководи финансите на държавата добре, или ще фалираме като при Гечев?

 

!!!

За съжаление Галя Димитрова е напълно права. Министърът от Харвард се изказва абсолютно некомпетентно и непрофесионално. Личи си, че въобще не е в час с данъчното производство и няма елементарна представа от данъчното законодателство. Напълно случаен човек на такъв отговорен пост ! Калинка от най-чист вид !

 

Никола Тесларов

Какво означава, че публични средства "са дадени"? Дадени, подарени, откраднати? Малко по-нататък става ясно, че това са пари по договори, по договори!, за обществени поръчки! Къде-къде по-честно и почтено би било да си кажат правичката, че не става дума нито за кражба, нито за престъпление, а просто т.н. протести от миналата година бяха, за да могат една група хора, "вдъхновени" защитници на Радев, да възседнат властта, даже за кратко, че да уредят свои фирми в обществените поръчки! Това е! ДС и комунистическата номенклатура са възпитавани, че държавното е тяхно и им принадлежи завинаги! Какво е партийният номенклатурчик без държавна служба и в конкурентна среда? Депресиран клетник си брои стотинките в градския транспорт! Какво е доносникът на ДС без гарантиран достъп до обществен ресурс, без бонуси, екстри и привилегии! Изнервен страдалец от панелка с неплатени сметки! А къде бяха, ех! Цялото изречение, в което има една лъжа и голяма мъка е: ГЕРБ краде, а на нас не дава! Що се отнася до несъбираемите задължения и отписани вземания, Спецов е спец! Ако някой направи справка колко фирми с милиони задължения се водят на пияници и неграмотни, като нищо сумата може да се окаже колкото е БВП за една година, над 100 милиарда, за 30-те години "преход"! Е, кой ни краде тогава?!

 

Чапи

Наглостта няма почивен ден.Да говориш за несъбираеми взимания и да си назначил културист, завлякал държавата с 1 500 000 лв. задължения и не плащал с години осигуровки.

 

Проф. Минеков,

Времето на площада никога не е загубено! Повечето хора там бяха прекрасни, почтени, честни и обичащи родината си! А на море можем да отидем винаги! Стегни се, Минеков! Няма ли да ви каже някой какво да говорите!

 

observer

Не си си загубил времето на площада. Ето, уреди се за министър. И другите двама отровни и те, станаха депутати за малко.

 

100% дебил

О, бедни 80% дебили, на какво се надявахте?!

 

даааа

Мафията сменя грима. Не си въобразявайте че нещо ще се промени. Всичко е предизборен театър. Кукловодите само сменят марионетките. Сценарист - козяк.

 

няма оттърване

Мафията се самопроизвежда!

 

Онзи

В тази коалиция сигурно има най-много милионери на глава от членската маса. Милионери с леви разбирания, които защитават правата на наемния труд. Няма такъв оксиморон. Но щом Татяна Дончева се прегърна с Румен Петков, а Първанов изплува от мъглата на политическото забвение с претенцията да участва в управлението, нищо не бива да ни учудва. А, забравих странния случай на Жан Виденов. Той поне изглежда искрен.

 

Александър

Корнелия започна война в БСП и разцепи партията под предтекст за обновление и промяна, а връща Първанов и старите муцуни. Това ли ви е обновлението? С какво Първанов е по - добър от Гергов? Той не беше ли патерица на ГЕРБ?

 

Надай се...

До 11 юли тази коалиция е като нероден Петко. Ще видим.

 

Наблюдател

"комунягите пак ще съсипват България" Много е интересно, когато се направи справка, какво са постигнали и направили "комунягите" за България за 31 години. Колко университети, колко заводи, колко фабрики са построени. Колко самолети са закупени. И всичко това да се сравни с постигнатото и направеното за последните 31 години от "демократите".

 

много често

взе да ми се случва да наблюдавам хора ,които защитават дясното и в същото време са разпродали и изяли от неможене бащините си имоти.Интересниса ми с това как въпреки ,че животът им доказа че са кръгла нула ,те умират на ината си за и идеи и правила с които запада им е промил мозъка от преди демокрацията .Все едно да си фен на рокфелер ,а едновременно с това да няма какво да ядеш.Отдавна не деля хората на леви и десни,но те сами се делят и с това показват колко мозъче им е останало.Разделяй и владей .

 

Адам

Навремето имаше един европейски виц. Гърците и македонците се скарали чий народ е по -древен. Гъркът казал, че непосредствено след като човек е произлязал от маймуната, се обособил гръцкия народ. А македонецът, за да се покаже по-древен му отговорил: А маймуните произлязаха от нас.

 

Българинът е много умен

и усеща кога се опитват да го чипират, да го унищожат... За англичаните не можем да кажем същото и те затова се ваксинират, в резултат на което в момента имат 2 пъти по-ниска заболеваемост от ковид и 50 пъти по-ниска смъртност. :) Само така, братя българи, може да умрем, ама няма да се дадем на сатанистите! :)

 

Komodor

Вижда се ясно, че в цял свят живеят само кретени. Само тук във форума на "Гласове", се намират хора с глави на раменете, на които предлагам да си направим резерват, където всякакви ваксъри да не бъдат допускани. За споменаването на думата "ваксина", да се наказва с бой с пръчки на голо. Да бъдат допускани само сертифицирани врачки и баячки, които да ни отърват от световния заговор на капитала, рептилии и розенкройцери, да можем да си живеем живота, както преди 200 години, когато са измислени тези сатанински ваксини.

 

баба мара

коментарът ми е изтрит гласове удари пик в земята по демокрация и триене

 

До Мильо Лудия на 21.05.2021 в 11:46

Бай Мильо, не те знам колко си луд, но тука просто прекали. Този сайт е един от най-интелигентнит, където има в голяма степен свобода на изказванията. "Който не му арадисва тук, айде чао", казваше една баба. Бегай във Фактор, там е мястото на върлите комуняги и всякаква друга ....

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени