Христо Иванов-Коминтерна силно предозиран: Прокуратурата позволява навлизането на враждебно влияние на Кремъл у нас

Прокуратурата е тази, която съучаства в изгонването от страната ни на 9 руски шпиони, с което на практика, а не на думи се бори с враждебното руско влияние

Христо Иванов
Христо Иванов Източник: Zonanews

В условията на война през нереформираната прокуратура прониква корупция и враждебно влияние на Кремъл, каза в НС съпредседателят на криптокомунистическата секта ДБ  Христо Иванов.

 

От парламентарната трибуна той отново защити съкратения с милиони бюджет за прокуратурата. Според счупената му логико, това трябвало да я подтикне към ефективност и отговорност.

 

Казаното от коминтерновският наследник е абсурдно, защото вече и децата знаят, че прокуратурата е тази, която заедно с ДАНС, ДАР, СВР и правителството на Борисов преди година-година и половина започна и спечели искинска война с враждебното руско зловредно влияние в България.

Прокуратурата е тази, която съучаства в изгонването от страната ни на 9 руски шпиони - 7 от ГРУ и 2 от СВР. Не е случайно, че нашите западни партньори многократно подчертаха точно този принос на прокуратурата за изчистването на руското зловредно влияние в България 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени