Хунтата прекратява договорите за плановите пътни ремонти

Искаме да обезпечим зимното поддържане, каза Виолета Комитова

Виолета Комитова
Виолета Комитова Източник: МРРБ

Прекратяване на договорите за плановите пътни ремонти и сключване на анекси за зимно почистване на шосетата като вариант за решаване на част от проблемите с пътните фирми. Това предлагат регионалният министър Виолета Комитова и зам.-министърът на правосъдието Иван Демерджиев. Предвижда се неотложните ремонти на пътища да продължат.

 

"Първият най-спешен проблем, който трябва да решим, е този със зимното почистване. Договорите на фирмите ще бъдат обвързани със споразумения, така че да го подсигурим. Към момента имаме осигурено финансиране, което вече е факт, в момента работим по документалната част с фирмите, които традиционно поддържат пътищата ни. Утре ще има окончателни решение и последващи действия'', заяви Комитова.

 

"Искаме да обезпечим зимното поддържане. Предлагаме плановите ремонти да се възобновят от края на април следващата година, когато ще има подновени договори", добави тя.

Още от "България"

Премиерата на филма "Професор Димитър Добрев – патриархът на счетоводството в България" ще се излъчи на 17 април по БНТ

Документалният филм, реализиран от БНТ и финансиран от ИДЕС и УНСС, има за цел да вдъхнови младите поколения към преследването на кариера в престижната професия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени