"Има такъв народ" отказва да подписва споразумения, уверяват, че тежката дума и моралът са по-важни

Ще върнем мандата за съставяне на правителство в законовия срок, който изтича в петък

Има такъв народ
Има такъв народ Източник: ИТН

"Има такъв народ" категорично отказва да подписва споразумения с останалите партии, с които води преговори - БСП, "Демократична България" или ИБНИ. Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от партията на Трифонов Станислав Балабанов. Като категорично условие подобен документ, в който да бъдат разписани конкретни приоритети настояха както в сряда от БСП, така и от "Демократична България" и ИБНИ.

 

"Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис. Ще върнем мандата за съставяне на правителство в законовия срок, който изтича в петък", коментира Балабанов. "Имаме 99,9% покритие на приоритетите, които прочетохме в декларацията си от трибуната на Народното събрание, с останалите партии, с които преговаряме", посочи още той.

 

От ИТН не са затворили вратата към останалите партии за допълнителни преговори, категоричен бе народният представител. Най-приемливи като партньори остават "Демократична България" и ИБНИ, повтори той.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени