ИТН: Премиерът продължава да звъни на хора от партията - трябва да престане

Това са ниски страсти, коментира Ива Митева

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Zonanews

Министър-председателят продължава да звъни на хора от партията. Искаме да му кажем, че това трябва да престане. Ако искат разговори - има официален път. Това заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в парламента.

 

"Молим и казваме да престане, има нормална процедура. Няма значение на колко колеги е звънял, а дърпането по този начин е непочтено", добави той.

 

Според Тошко Йорданов Кирил Петков е звънял на Ива Митева, а после е казал на коалиционния съвет, че тя ще предвожда група за разговори. Това са ниски страсти, коментира самата Митева и обясни, че ясно е заявила, че разговори ще има само след официална покана.

 

"Морално е който иска да напусне парламентарната група, да напусне и парламента", заяви тя. Митева каза още ,че са отворени за разговори, но не и по този начин. Припомни тезата на ИТН, че избори според тях не трябва да има. Премиерът нищо не е предложил, уточни Митева.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени