Ивайло "Тялото" Мирчев от ДБ се подигра със Слави Трифонов, сравни го с Кобурга

През 2001 г. Симеон Сакскобурготски пое властта и в драматично обръщение обеща да оправи държавата за 800 дни

Ивайло Мирчев
Ивайло Мирчев

Ивайло Мирчев от Демократична България подложи на присмех Слави Трифонов и обявеното въ фейсбук негово правителство, в което премиер е Николай Василев, както и други предсравители от управлението на Симеон Сакскобургготски.

 

"2021 г. Усеща се като 2001 г. Липсва само обещанието за 800 дни и сладкарниците "Лучано". Другото си е като преди - от лицата по ТВ, до състава на кабинета", написа във Фейсбук Мирчев.

 

Припомняме, че през 2001 г. Симеон Сакскобурготски пое властта и в драматично обръщение обеща да оправи държавата за 800 дни. Васил Иванов - Лучано, собственик на едноименните сладкарници, които вече не съществуват, бе негов министър.

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени