Излекуваните от Ковид-19 са четири пъти повече, отколкото новозаразените

Близо четири пъти повече излекувани от новозаразени с Ковид-19 отчита Единният информационен портал към полунощ. 332 са те за последното денонощие при 2810 теста - положителни са 11,8% от изследваните.

Коронавирусна инфекция в България
Коронавирусна инфекция в България

332 са новите случаи на коронавирус според Единният информационен портал. Tова е най-ниският брой новозаразени от края на октомври нaсам. Направени са 2810 теста, от които PCR тестовете са 1906, антигените - 904. Числото на новозаразените показва, че и делът на положителните тестове от всички взети проби за денонощие продължава да пада вече четвърти пореден уикенд. Вчера при приблизително същия брой тестове, положителните резултати бяха 15,7%  а днес - са 11.8%. В последната неделя на 2020 г. са оздравели 1266 души. Хоспитализираните през последното денонощия са били 5571, а 523 от тях са настанени в интензивни отделения. 41 са починалите през последното денонощие, с които общият брой на загубилите битката с вируса става 7164.

Още от "България"

Трайчо Трайков: Започваме демонтирането на МОЧА до 30 дни

Срамно е, че областната администрация и самият Трайков говорят за премахване на монумента заради мерки за безопасност, докато истинската причина би трябвало да бъде скъсването с унизителната митология за "освободителната Червена армия" и възстановяването на историческата истина за окупацията на България от Съветите през септември 1944 г. 

Прочетете повече прочетете повече

Комисията по отбрана одобри предаването на Украйна на ракети с отпаднала необходимост

МО да предприеме действия за присъединяване към коалицията от държави за изграждане на способности на Военновъздушните сили на Украйна за използване на самолети F-16

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени