Изложба в пешеходната зона показва бебетата на Ловеч

Автор на фотосите е младият фотограф Йоанна Цачева

Йоана Цачева
Йоана Цачева Източник: Община Ловеч

В пешеходната зона пред Община Ловеч  от 3 август 2021 г. може да се види изложбата "Бебетата на Ловеч" на младия фотограф Йоанна Цачева. Фотосите разкриват различните емоции на най-малките жители на града.

 

Ето какво разказва Йоанна:  "Реших да остана и да творя в родния си град. Щастлива съм, че все повече родители имат интерес към индивидуалните фотосесии, които предлагам. За всяко дете изработвам индивидуални декори, съобразени с желанията на родителите. Изказвам благодарности на Община Ловеч за съдействието в това начинание! Така заедно представяме на всички жители и гости на нашия град, че има много млади хора, които избират да останат и отгледат децата си в град Ловеч".

 

Йоанна Цачева е родена в Ловеч на 30 юни 2001 г. Завършва в ПЕГ "Екзарх Йосиф 1", занимава се с фотография от две години и половина, има собствено фотографско студио. Обича да се занимава с новородена и бебешка фотография, в  момента изучава графичен дизайн и надгражда фотографските си възможности. Освен с детска фотография, тя работи и събитийна и продуктова фотография.

 

Изложба в пешеходната зона показва бебетата на Ловеч
Изложба в пешеходната зона показва бебетата на Ловеч Източник: Община Ловеч

 

Още от "България"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Премиерата на филма "Професор Димитър Добрев – патриархът на счетоводството в България" ще се излъчи на 17 април по БНТ

Документалният филм, реализиран от БНТ и финансиран от ИДЕС и УНСС, има за цел да вдъхнови младите поколения към преследването на кариера в престижната професия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени