Изненада: Павел Колев напуска ''Левски''

Изпълнителният директор на футболен клуб Левски Павел Колев е решил да напусне поста си в клуба след Нова година. Новината съобщават колегите от "Тема Спорт"

Павел Колев
Павел Колев

Павел Колев вече се е разбрал с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков да си тръгне от Герена и легендарният голмайстор е дал съгласието си.

Бившият журналист и директор в БФС е изявил готовност да въведе в работата своя бъдещ наследник. На този етап няма дата, на която Колев да освободи кабинета си на „Герена“, но се очаква това да се случи още в първите работни дни на януари. Неведнъж в последните месеци Колев е обявявал, че ще си тръгне, след като човекът, който го доведе на "Герена", се оттегли. Колев пое управлението на Левски в началото на 2019 година след покана на Спас Русев. Дотогава той беше част от управата на БФС.

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени