Изписват Владимир Каролев от "Пирогов", местят го в друга болница

Той продължава да е в състояние на кома

Владимир Каролев
Владимир Каролев Източник: НДСВ

Икономистът Владимир Каролев ще бъде изписан от "Пирогов" и преместен в друга болница, съобщи NOVA. "Няма промяна в състоянието на г-н Владимир Каролев, който продължава да е в състояние на кома", потвърди проф. д-р Николай Габровски, началник на клиниката по неврохирургия на "Н.И.Пирогов". 

 

"Г-н Каролев е в стационирано състояние. Той реагира на външни дразнители, но състоянието му изисква поддържащи грижи и му предстоят месеци на възстановяване. През следващата седмица г-н Каролев ще бъде изписан от "Н.И.Пирогов", за да постъпи в друго лечебно заведение, избрано от неговото семейство, за рехабилитация", допълват от лечебното заведение.

 

Мултидисциплинарен екип на УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" положи огромни усилия, които доведоха до стабилизиране състоянието на г-н Каролев след инцидент на 8 май 2021 г. в планината.

Още от "България"

Еврокомисар Йохансон: България и Румъния са напълно готови за сухопътен Шенген

От началото на годината опити за нелегално преминаване на границата ни са направили малко над 7 000 лица. За сравнение миналата година лицата са били 27 000, заяви Калин Стоянов

Прочетете повече прочетете повече

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени