ИзпраЗни се, бе! Отрова!

Как борците с „мафията“ се съюзиха с….“мафията“

Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа
Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа

Тодор Александров


„Дългоочакваният“ договор между Мая Манолова, „Изправи се , бг“ и т.нар. Отровно трио вече е факт. Предполагам, че в родината вече текат всенародни тържества, обаче не чувам фанфарен звън и блясък на фойерверки!!! Най-сетне се роди великана, който ще пребори „мафията“, ще премахне лошият Борисов, лошият Гешев, ще изтрие цялата прокуратура от лицето на земята. И в България ще текат реки от мед и масло. Давид е тук, да му мисли Голиат. „Мафията“ трепери, скрита в някое мазе и чака своя неизбежен край. Мая Манолова, с напълно изпрана биография, с фризура за хиляди левове и костюмче за още толкова, цъфти. До нея е титанът на демокрацията, борец за народна свобода Хаджигенов, който се гавреше с „простите българи“ останали да учат тук. За разлика от двамата му сина, поели нелекият емигрантски път в скъпарски чуждестранни университети. Все отбор юнаци. В интерес на истината тук няма новина, както казваше един водещ навремето.


Триото застана зад Манолова на втория тур на местните избори в София, като Хаджигенов я нарече „щанга“, с която ще събори правителството. Правителството си остана, Мая от два стола падна на земята и сега се намира в тежка властова абстиненция. Наложи се тройката Хаджигенов-Минеков-Бабикян да правят протести цяло лято, за да свалят правителството и да перат биографията на Мая Манолова. Не можаха пак да свалят правителството, биографията криво ляво изпраха. Доколкото можаха. В резултат се получи „Изпразни се Отрова“. Това ще ни пробутат като ла…но, облечено с нов целофан за изборите. Преоблякъл се Илия, като се погледнал пак в тия. Затова ли протестирахте уважаеми „млади“, „красиви“ и „умни“ цяло лято ? За да осигурите на Мая и Хаджигенов депутатски кресла ? За да вкарате в парламента авторката на поправката „Ванко 1“, приятелката на „Братя Галеви“, моторът на аферата „Костинброд“ и човекът предложил Пеевски за шеф на ДАНС ? Това ли ви беше хоризонтът?


Как борците с мафията се съюзиха….. с мафията ? Цялата схема бе описана от Гошо Боеца с онзи прякор, който за пореден път бе изхвърлен от схемата. Само дето търча да протестира, да хвърля камъни по полицаите и да се търкаля на „Орлов мост“. Та видинският Гошо издаде преди седмица цялата чета. Цитирам по памет: Хаджинякой си и сие са знаели два дни предварително, че ще има акция в президентството и предварително са подготвяли протеста от юли. Че триото и Манолова, със съдействието на президента Румен Радев, са елиминирали останалите протестъри, за да изперат биографията на Мая, която от човекът предложил Пеевски, да се превърне в борец за правда, свобода, равенство и братство. С обувки за 5 000 лева и фризура за още толкова. Някой, вероятно задкулисният режисьор, много е мразил „младите“, „умни“ и „красиви“ от площадите, които вярваха, че правят история, „свалят мутрите“ и носят факела на свободата. И получиха това, в целофана.Егати гаврата.


Да не забравим и пакета „юнаци“ пърхащи около Манолова, които бяха представени като коалиционни партньори. Димитър Делчев, Настимир Ананиев и сие. Политически трупове, оглавяващи някакви маргинални партии, които нямат и файтон избиратели. Получили на местните избори по 0,6 %, което е под статистическата грешка. А, и дружката на бившата омбудсманка от времената на „Ванко1“ Татяна Дончева. Също взела гласове малко под нулата. Цялата тази сбирщина от маргинали ни е представена като нова политическа сила. Нов бардак, със стари….. „Изпразни се отрова“ е по-скоро съюз на изпечени лъжци с изпечени политически ку…и.

Вижте само титанът Минеков. Преди време той обяви, че ако всички опозиционни партии не се обединят, ще напусна отровното трио. Е, не се обединиха, но и Минеков не напусна. Какво да кажем за политическия манипулатор Арман Бабикян, майстора на фейк новините и бащата на кафявите сайтове, пълни с лъжи и измами.


Всъщност тримата юнаци и абстинентната Мая са си лика прилика. По политически пируети и еквилибристики, лъжи и манипулации. Зад този политически Франкейнщан, който ще ни отървава от „мафията“, прозират две лица. Президентът Румен Радев и дубайският революционер Васил Божков. Спомнете си кадрите от офиса на богаташа и централният персонаж в него, една дама с поличка. Не нас тези. Пазете се, когато започват да ви пробутват „граждани“ в политиката.

Източник: Брейкинг.бг
https://breaking.bg/mneniya/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0/

Още от "България"

Цяла седмица Терзиев и компания не си мръднаха пръста, за да се почистят изпочупените клони в столицата (СНИМКИ)

Единственото, което е сторено - дърветата са отместени от пътната настилка, за да не пречат на движението на автомобилите. Но това създава опасности за пътни инциденти, защото пешеходците слизат на платното, за да заобиколят клоните 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени