Къде е най-интензивен трафикът по граничните ни пунктове?

По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", "Оряхово", "Дуранкулак" и "Кардам" на изход за товарни автомобили

ГКПП "Калотина"
ГКПП "Калотина" Източник: Wikipedia

Интензивен е трафикът на част от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) със Сърбия, Румъния и Гърция, съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Гранична полиция". Информацията е актуална към 06:00 часа днес.

 

По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", "Оряхово", "Дуранкулак" и "Кардам" на изход за товарни автомобили. Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" по границата с Гърция на изход  за товарни автомобили. През граничните пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

По границата със Сърбия трафикът е интензивен на  ГКПП "Калотина".  На пункта се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

 

Път София-Калотина
Път София-Калотина Източник: Zonanews

През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границите с Турция и Република Северна Македония.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени