Кандидат-депутатите от ГЕРБ направиха оглед на ремонта на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г

Пътя Дъбница - с.Вълкосел - с.Сатовча
Пътя Дъбница - с.Вълкосел - с.Сатовча Източник: Пресцентър ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Благоевградска област Александър Мацурев, д-р Емил Тончев, Николай Джингаров и Александър Петков, заедно с областния координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков и областния секретар Даниела Савеклиева направиха оглед на строително-ремонтните дейности на пътя с. Дъбница - с. Вълкосел – с. Сатовча.

 

32-километровото трасе не е ремонтирано в последните 50 г. и както казват местните - мечта е на няколко поколения пътят да бъде ремонтиран и да пътуват нормално.

 

"Рехабилитацията вече е факт благодарение на отпуснатите от правителството на Бойко Борисов близо 35 млн. лв. Пътят ще помогне за по-бързото и безопасно пътуване на над 30 хиляди жители от три общини – Гърмен, Сатовча и Хаджидимово", каза областният координатор Андрей Новаков. Той подчерта, че довършването на важни за общините инфраструктурни проекти, като този са приоритет и за водача на листата на ГЕРБ Росен Желязков.

 

През изминалия мандат инвестициите в пътна инфраструктура бяха една от най-успешните политики на правителството. Това остава приоритет и за следващия управленски мандат, затова  в програмата на ГЕРБ е поет ангажимент за изграждането на 4000 км пътна инфраструктура от втори и трети клас и близо 500 км магистрали и скоростни пътища.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени