Карадайъ за грозната атака на Радев: Политическа немощ!

Непотърсена подкрепа от наша страна няма как да има, заяви лидерът на ДПС

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ Източник: You Tube
С анти-ДПС риторика и омраза никой не може да прикрие политическата си немощ. Това категорично подчерта лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти след консултациите при президента Румен Радев за втория мандат за кабинет. 
 
В отговор на въпрос защо се стигна до словесната престрелка между двамата Карадайъ заяви: "Г-н Радев може би е изнервен малко, предвид политическата ситуация и това е разбираемо".
 
"А може би урокът от 30 години демокрация за правене на избори с анти-ДПС риторика явно още не е научен, но аз все пак да ви кажа: с анти-ДПС риторика и омраза нито една от кризите няма да бъде решена - нито социалната, нито здравната, нито икономическата, нито финансовата, нито политическата. Нещо повече - с анти-ДПС риторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ."
 
Ние изложихме нашите аргументи за необходимост от редовен кабинет, защото в този кабинет сега, служебния, има доста пропуски и нарушения, каза още Мустафа Карадайъ. И допълни: "Нека видим какво ще се предложи. Диалогът, компромисите, дебатите в Народното събрание между партиите какво ще произведат. Но ние и в предизборната кампания заявихме, а и след изборите, непотърсена подкрепа от наша страна няма как да има.


 

Още от "България"

Премиерът Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

В разговора участваха председателят на ДАНС Пламен Тончев, председателят на ДАР Антоан Гечев, директорът на СВР бригаден генерал Венелин Венев и началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата в становище за промените в Конституцията: Засяга се правната сигурност и стабилност

Създава се реален риск вместо да се постигне по-голяма отчетност на прокуратурата, корективът в лицето на несъдебната квота във Висшия прокурорски съвет да се превърне в инструмент за политическо влияние в съдебната власт

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени