Кметът на Перник разсипа Нинова: Отмъстителна, злобна и първосигнална жена

Има атаки към мен не от БСП, а от Нинова-отмъстителна, злобна, първосигнална жена се оказа. Не търпи критика, каза той по БНТ

Станислав Владимиров, кмет на Перник
Станислав Владимиров, кмет на Перник Източник: БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров буквално разсипа Корнелия Нинова.
"Tова, което прави в БСП, е разчистване на лични сметки и то преди избори. Това вещае тежка катастрофа. Тази жена се оказа идейно и организационно неподготвена. Говори за координатори от времето на Станишев, които уволни преди месеци. Сега ги връща и това било невероятна реформа. Нинова живее в собствен свят, там има място за много малко хора", продължи с критиките Владимиров. 
Според него Гергов е бил фасадата, че в БСП се борят с някакви богати хора. Нинова е уволнила организационни работници в централата на БСП само, защото са били близко до опонента й на вътрешните избори.
"Нинова не е спечелила избори срещу ГЕРБ, тя мрази хора спечелили избори срещу ГЕРБ. Тя наложи седесарски период в БСП, който ще приключи с погрома й", произнесе съкрушителна диагноза на политиката на Корнелия Нинова той. 

Още от "България"

Шофьорите да внимават – започва ремонтът на част от магистрала "Тракия"

При засилен трафик в участъка от АМ "Тракия" и по указание на "Пътна полиция", може да се въвежда реверсивно движение с две ленти в посока Пловдив и една към София от 14 ч. в петък до 14 ч. в събота

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени