Кокошката не е птица, но България вече е чужбина - БНР забрани интервюто на Митрофанова пред Волгин

Това стана ясно от фейсбук публикация на пръскащия безспир кремълски опорки в ефира на националното обществено радио Петър Волгин

Митрофанова в БНР
Митрофанова в БНР Източник: Facebook

Програмният съвет на Българското национално радио е забранил излъчването на интервюто с руската посланичка Елеонора Митрофанова, което бе планирано за днес. Това стана ясно от фейсбук публикация на пръскащия безспир кремълски опорки в ефира на националното обществено радио Петър Волгин.

 

В петък той записа интервю с нея, което предизвика силен обществен отпор и призив към регулационните органи да прекратят участието на БНР в кремълската дезинформационна война. 

"Делян Пеевски възрази срещу участието на посланик Елеонора Митрофанова по Националното радио. Програмният съвет на БНР забрани излъчването на интервюто с нея. Казаха ръководителите, че между двете неща нямало връзка. Вие как мислите?", пише Волгин. 

 

Още от "България"

Ротацията в СЕМ започна: Габриела Наплатанова застава начело за 6 месеца

До избора на Габриела Наплатанова и Симона Велева за ротационно заемане на ръководната длъжност се стигна след четири неуспешни гласувания на четири поредни заседания на членовете на регулатора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени