Комисията за контрол над службите с изнесено заседание в Харманли, Любимец, Свиленград и на границата

Изнесеното заседание е по предложение на Десислава Атанасова, председател на Комисията за контрол над службите

Десислава Атанасова, ГЕРБ
Десислава Атанасова, ГЕРБ Източник: Zonanews

По предложение на председателя на Комисията за контрол над службите Десислава Атанасова, комисията ще проведе изнесено заседание на 2 и 3 юни 2022 г. В 16:00 часа в четвъртък членове на комиисията ще посетят Центъра за бежанци РПЦ - Харманли към Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет. В 17:30 часа народните представители ще се запознаят с условията в Центъра за временно настаняване към Дирекция "Миграция" - МВР в град Любимец.

 

На 3 юни (петък) в 9:30 часа членовете на Комисията за контрол над службите ще посетят граничното съоръжение с Република Турция. От 14:00 часа депутатите от комисията ще посетят Тристранния контактен център в гр. Свиленград.

 

В изнесеното заседание на комисията ще вземат участие още предствители на Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет, главният секретар на МВР и директорите на Главна дирекция "Гранична полиция" и Дирекция "Миграция".

Още от "България"

Родителите на Филип: Съдиите и прокуратурата са на страната на убийците. Не очаквахме убиецът на сина ни бъде освободен

Бащата на Филип посочи, че делото е седяло "на трупчета" цяла година преди да излезе резултатът от кръвната проба на мъжът, блъснал сина му на пешеходна пътека

Прочетете повече прочетете повече

Министърът на правосъдието: Няма правова държава без свободна и независима адвокатура

Важно е в тези дни, когато виждаме мрежите на влияние в съдебната система и прокуратурата, стигнали на високи нива, адвокатурата да е достатъчно взискателна към своите представители, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени