Комисията за контрол над службите с изнесено заседание в Харманли, Любимец, Свиленград и на границата

Изнесеното заседание е по предложение на Десислава Атанасова, председател на Комисията за контрол над службите

Десислава Атанасова, ГЕРБ
Десислава Атанасова, ГЕРБ Източник: Zonanews

По предложение на председателя на Комисията за контрол над службите Десислава Атанасова, комисията ще проведе изнесено заседание на 2 и 3 юни 2022 г. В 16:00 часа в четвъртък членове на комиисията ще посетят Центъра за бежанци РПЦ - Харманли към Държавна агенция за бежанците при Министерския съвет. В 17:30 часа народните представители ще се запознаят с условията в Центъра за временно настаняване към Дирекция "Миграция" - МВР в град Любимец.

 

На 3 юни (петък) в 9:30 часа членовете на Комисията за контрол над службите ще посетят граничното съоръжение с Република Турция. От 14:00 часа депутатите от комисията ще посетят Тристранния контактен център в гр. Свиленград.

 

В изнесеното заседание на комисията ще вземат участие още предствители на Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет, главният секретар на МВР и директорите на Главна дирекция "Гранична полиция" и Дирекция "Миграция".

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени