Конференция на тема "Новата ситуация в областта на сигурността в Европа" ще се проведе в София

Модератор на конференцията ще бъде Георг Георгиев - председател на МГЕРБ и бивш зам.-министър на външните работи

Торстен Гайслер, ръководител на бюрото на фондация кондрад Аденауер у нас
Торстен Гайслер, ръководител на бюрото на фондация кондрад Аденауер у нас Източник: Zonanews

Конференция на тема "Новата ситуация в областта на сигурността в Европа" организират Сдружение "Граждани за европейско развитие на България", Мартен Център и Фондация "Конрад Аденауер". Форумът ще се проведе днес, 6 юли 2022 г. от 14:30 часа в Гранд хотел "София", зала "Триадица".

 

В рамките на форума изказвания ще направят председателят на Мюнхенската конференция по сигурност Кристоф Хойсген, зам.-председателят на Група на Европейската народна партия в Европейския парламент и член на подкомисия по сигурност и отбрана в Арно Данжан и изпълнителният директор на "Вилфрид Мартенс" център за европейски изследвания Томи Хухтанен.

 

В конференциуята ще вземат участие също зам.-председателят на ГЕРБ и бивш министър на външните работи Даниел Митов и зам.-председателят на Комисията по външна политика на 47-о Народно събрание и бивш министър на външните работи Екатерина Захариева.

 

Модератор на конференцията ще бъде Георг Георгиев - председател на МГЕРБ и бивш зам.-министър на външните работи. Приветствие към участниците ще отправи ръководителят на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер.

 

Още от "България"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени