Корнелия Нинова: Радев е "бащата на хаоса"у нас! Георг Георгиев: Г-жа Нинова каза кой е бащата на хаоса, но не спомена коя беше майката, която даде старт на хаоса през 2016 г.

Името на главния прокурор беше замесено в парламентарния дебат за избирането на правителство

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: Zonanews

Председателят на БСП Корнелия Нинова безсрамно атакува ГЕРБ за това, че влизал в "съглашателство" с ПП. Тя нарече партията на Петков и Василев "изкуствено създаден проект" от президента. И това при положение, че само допреди няколко месеца тя бе в коалиция със същия "изкуствено създаден проект" на президента и нямаше нищо против. Дори бе вицепремиер, който се ползваше със своеобразно право на вето върху решенията на кабинета "Петков". Справка - неизбирането на Тодор Тагарев за министър на отбраната точно преди година, както и недопускането по нейно настояване Петков да е повече премиер, след като бе свален.


Самия Румен Радев Нинова нарече "бащата на хаоса в България", но както много точно я засече лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев "Тук се каза за "бащата на хаоса". Но хаосът не бе непорочно заченат, а той си има и майка. И тя през 2016 г. даде старта на хаоса", заяви той визирайки Нинова.


Името на главния прокурор беше замесено в парламентарния дебат за избирането на правителство. Повод беше репликата на Любен Дилов от ГЕРБ, който намекна, че именно Гешев е причината БСП да се оттегли от преговорите на партията му съставяне на кабинет.

 

Не съм сигурен колко често г-жа Нинова си говори с изкуствен интелект, но съм сигурен, че среща с естествения интелект на главния прокурор Иван Гешев промени решението ѝ за участие в правителство, заяви Дилов

 

В поискано лично обяснение от трибуната Нинова заяви, че има едно име, което никой депутат в залата не смее да произнесе днес - това на главния прокурор Иван Гешев. Тя отрече Гешев да е повлиял на решението ѝ за преговори с ГЕРБ и посочи, че БСП е единствената партия, в която прокуратурата е влизала в опит за вътрешнопартиен преврат, напомняйки за образуваната проверка заради изключването на Кирил Добрев.

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени