Красимир Вълчев: Промяната, донесла най-роднинско-приятелско-любовното управление на държавата

Вълчев коментира "деполитизираните" назначения на Денков

Красимир Вълчев
Красимир Вълчев Източник: Zonanews

В свой пост Красимир вълчев пише: "Вчера министър Денков отчете като основен и грандиозен свой успех деполитизацията на образованието. 


Днес разбирам, че избраният началник на Регионалното управление на образованието - Бургас е била кандидат за общински съветник от Демократична България. В това няма нищо нередно и вероятно г-жа Петрова има професионалните качества за тази длъжност. 


Миналия месец за и.д. началници на РУО в Стара Загора и Пловдив бяха назначени тъщата на брата на Рибарски (народен представител и съпартиец на Денков) и лелята на Наско (министър на културата и съпартиец на Денков).

 

Сигурен съм, че и те имат професионални качества. Проблемът не е в тези три жени, а във фалша на министъра. Когато си заявил като приоритет деполитизация и хвалиш с това, не правиш подобни назначения. Въздържаш се. Или поне спираш да парадираш. 


Това им е промяната - фалшива, лъжеморализаторска, отблъскваща с лицемерието си. Донесла най-роднинско-приятелско-любовното управление на държавата. Моралните им претенции са само параван за собствените им неморални и непрофесионални действия.

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени