Lupa.bg: Линда се развежда с Кирил Петков?

Съпругата на премиера вече търси купувач на бизнеса си с безглутенови торти

Кирил Петков и Линда Петкова
Кирил Петков и Линда Петкова Източник: Zonanews

Сайтаът Lupa.bg  съобщава сензационна новина - Линда Маккензи-Петкова е изпратила нотариална покана за развод с премиера Кирил Петков! Това твърди източник на изданието от близкия приятелски кръг на министър-председателя. Според непотвърдена информация причина за искания развод станали публично изнесените факти за забежките на съпруга ѝ като видеото, на което опипва Лена Бориславова, докато влизат рано сутрин в частна квартира. 

 

Смята се, обаче, че не само говорителката на правителството е станала обект на ухажване - имало и няколко засукани депутатки от "Продължаваме промяната", за които тепърва в публичното пространство щели да излизат пикантни информации.

 

Кирил Петков и семейството му
Кирил Петков и семейството му Източник: Facebook

Информаторът на изданието твърди още, че Линда Петкова вече търси купувач на бизнеса с безглутенови торти, който развива с Amelie Sweet Shop на ул. "Сан Стефано" 15. Блондинката смятала да зареже всичко в България и да се прибере в Канада заедно с трите си дъщери Ванеса, Ема и Ана, категоричен е източникът.

 

Тази нощ в София е станало и друго събитие, свързано с премиера – сладкарски магазин, собственост на семейна приятелка на бащата на Кирил Петков – Петко, е бил разбит.

 

Според запознати това било акт на отмъщение заради последните скандали – политически и любовни, в чиито център бе министър-председателят.

 

 

Още от "България"

Ротацията в СЕМ започна: Габриела Наплатанова застава начело за 6 месеца

До избора на Габриела Наплатанова и Симона Велева за ротационно заемане на ръководната длъжност се стигна след четири неуспешни гласувания на четири поредни заседания на членовете на регулатора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени