Марков: Отцепниците имат финансови отношения с фирми на Ивелин Михайлов

Той уточни, че за това обвързване се е разбрало малко преди влизането на партията в парламента

Николай Марков
Николай Марков Източник: БТА

"Това са хора с ниска политическа култура, които нямат парламентарен опит и все още  не могат да се ориентират къде са. За съжаление, това което трябва да кажа на нашите избиратели е, че ние продължаваме да си вършим работата и да осветяваме порочни практики, които се развиват в държавното управлението. Хората, които се отцепиха, го направиха под давлението на Ивелин Михайлов. Те имат финансови отношения с негови фирми".


Това каза пред БНР депутатът Николай Марков, след като стана ясно, че шест представители на партията се отцепват. Марков отрече да се имал някакви финансови отношения с Михайлов.

 

Той уточни, че за това обвързване се е разбрало малко преди влизането на партията в парламента. "Тогава се разбра за всички зависимости. Много се радва, че това се случи, защото така хората ще имат възможност да видят, че това се случва в парламента", каза Марков.

 

По думите му това се случва във всички парламентарни групи.

Още от "България"

На вниманието на хвалещите Орбан - изпреварихме унгарците, вече не сме най-бедни в ЕС, настигаме гърците

През 2023 г. България е успяла да изпреварва Унгария по стандарт на покупателните способности, изразен в реално индивидуално потребление на глава от населението

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени