Мартин Карбовски се отказва да става член на Съвета за електронни медии

Мартин Карбовски бе номиниран за нов член на СЕМ от парламентарната група на "Има такъв народ"

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски Източник: БГНЕС

Журналистът Мартин Карбовски обяви, че се отказва да става член на Съвета за електронни медии. "Не, няма да ставам чиновник. Имаме екип, който иска да правим друго", написа Карбовски в пост в страницата си във Фейсбук.

 

Мартин Карбовски бе номиниран за нов член на СЕМ от парламентарната група на "Има такъв народ". "Скъпи на сърцето ми! Цял ден ме питат какво се случва. След година мълчание телефонът ми се стопи от звънене на колеги.

 

Така че трябва да реша:)) Не, няма да ставам чиновник. Имаме екип, който иска да правим друго. Съжалявам, ако сте си загубили времето в тая репресия", написа той и покани приятелите си да го следват на канала му в Youtube.

 

Днес в 18 часа изтича крайният срок за внасяне на предложения за кандидати за членове на Съвета за електронни медии от парламентарната кво Във втори свой пост във Фейсбук по темата, публикуван днес сутринта, Мартин Карбовски посочва, че целта му е да се стигна дотам, където се "върши истинска работа и където някой ден няма да има Съвети", пише БНР.

 

След обявяването на номинацията му от Асоциацията на европейските журналисти обявиха, че организират протест под надслов "Спрете гаврата с медиите!". Той е насрочен за петък от 18:30 ч. на площад Народно събрание.


 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени