Майките от "Системата ни убива" към управляващите: Има ли още някоя любовница, която не сте назначили (ВИДЕО)

"Нещастници, гладни да ходите", крещят майките и показват среден пръст на Нестимир Ананиев

Настимир Ананиев и майките от "Системата ни убива"
Настимир Ананиев и майките от "Системата ни убива"

Майки на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива" правят опит да влязат в сградата на парламента в деня, когато депутатите гледат на второ четене на бюджетите на НЗОК и ДОО. Те искат да отправят директно исканията си за повече средства за лична помощ и протестират срещу това, че в проектобюджета парите не са увеличени. Една от жените е там с детето си. 

 

След като охраната отказа да ги допусне в сградата, на входа избухна шумен скандал. "Има ли още някоя любовница която не сте назначили", разгневени попитаха те управляващите. "Нещастници, гладни да ходите", крещят майките и показват среден пръст на Нестимир Ананиев - политическият бояджия, прехвърчал през 3-4 партии, който сега е депутат от "Промяната". 

 

Ананиев им отвърна, че повтаряли опорките на опозицията и това съвсем вбеси майките на деца с увреждания. "колко ти струва вратовръзката", подхванаха го отново те. 

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени