Мъж издъхна след жесток побой на улицата в Петрич

Двамата нападатели вече са установени

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Смърт след жесток побой на улицата, съобщава NOVA. Жертвата е мъж от Петрич. Миналата неделя, на един от централните булеварди в града, той станал обект на брутална агресия. Двама мъже го пребили с боксове, оставяйки го в безпомощно състояние. 

 

Цяла седмица лекарите са се борили за живота на Самуил Кацарски. Снощи обаче стана ясно, че той е издъхнал. Смъртта му потресе Петрич, защото всички в града го познават като добър и усмихнат човек. Стотици се събраха на бдение на мястото, на което Самуил е бил пребит.

 

"Има много версии какво се е случило. Единственото, което знаем със сигурност е, че е бил зверски пребит. Вследствие на тежки удари в главата изпада в кома. Една седмица се бори за живота си", каза братът на починалия.

 

"Предполагам, че познава нападателите, защото той е от хората, които познават всички в града. Говори се, че те са били дрогирани  и пияни", допълни той.

 

Двамата нападатели вече са установени.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени