Моделът "Комитова": Непочистена АМ "Хемус", задръстването е километрично

Трафикът в посока София се осъществява за всички МПС по обходен маршрут: Правец - Ботевград - път I-1 - София

Снежна блокада на АМ "Хемус"
Снежна блокада на АМ "Хемус" Източник: NOVA
Близо 100 са закъсалите тирове между втория и третия тунел на АМ "Хемус" в посока София вследствие на снеговалежа. Платното в обратна посока е напълно непочистено. Пясъкоразпръсквачите останали блокирани, което попречило да разпръснат пясък и луга.
 
Снежна блокада на АМ
Снежна блокада на АМ "Хемус" Източник: NOVA
Според представители на ведомството на Комитова грайферите на гумите на тировете са износени и това е причината за блокадата на АМ "Хемус". Шофьорите обаче твърдят, че имат хубави зимни гуми, но е заледено и непочистено. 
 
От АПИ съобщиха, че временно движението по АМ "Хемус" в посока София е ограничено за всички МПС поради снегопочистване. Трафикът в посока София се осъществява за всички МПС по обходен маршрут: Правец - Ботевград - път I-1 - София. 
 
 

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени