Мустафа Карадайъ: Г-жо Манолова, ако погледнете биографията си ще видите едно твърдо ДПС зад вас

Всички казват, че искат стабилност, но трябва да съдим по делата. Вместо да се представят политики се фокусираха върху това, което...

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ Източник: БТА
Всички казват, че искат стабилност, но трябва да съдим по делата. Вместо да се представят политики се фокусираха върху това, което няма да правят. Това са разговори за кампания, не за преговори. Това каза от парламентарната трибуна председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.
 
Той коментира, че ДПС били единствените, които се опълчвали на ГЕРБ. "Сега тази позиция си я присвоиха другите и градят антиобраз на ДПС. Няма да преговарят с нас защото разчитат на къса памет. Кой стои зад вас г-жо Манолова – ако погледнете биогафията си ще видите едно твърдо ДПС зад вас. А сега зад вас е най вероятно един политически център, който се знае че е олигархична-медийно-НПО група", възмути са Карадайъ.
 
"Не можете да подценявате избирателите на ДПС, ние имаме решителната роля за изграждането на демокрацията у нас. Очаквахме да възстановим нормалността след изборите – виждаме обаче начало на ново безвремие. Липса на капацитет. Отсъствие на диалог и уважение. От ДПС се надяваме да видим работа в името на България. Хората очакват промяна. Няма да мине номера с антиДПС реторика да прикривате немощта си", каза още той.
 
"Нали сме в опозиция и мачкате избирателите ни. Здравната, финансова, икономическата, политическата криза няма как така да се реши. Без диалог няма да има промяна. Партиите да си вземат поука. Да седнат и да говорят заедно. Забравете за полит реванш. Бъдете на висотата на отговорностите си", добави председателят на ДПС.

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени