Музата на Радев се появи за пръв път пред публика след операцията от аневризма

Интересен факт е, че Десислава Радева, известна със своя грубоват артистизъм, като дете също се е пробвала в танците, после в кючеците

Десислава Радева и Румен Радев в Първомай
Десислава Радева и Румен Радев в Първомай

Десислава Радева се появи за пръв път публично днес, след операцията от мозъчни аневризми преди няколко седмици. Това се случи по време на посещението на Румен Радев в Първомай. Точно в 10.00 часа президентът и неговата муза бяха посрещнати от кметът Николай Митков и представителите на местната власт. В чест на високия гост мажоретки и танцьори показаха уменията си на площада, където звуча народна музика. Интересен факт е, че Десислава Радева, известна със своя грубоват артистизъм, като дете също се е пробвала в танците.

 

Десислава Радева като малка танцьорка
Десислава Радева като малка танцьорка Източник: bTV

В по-късни години интересът й е бил запленен от чалгата и кючеците, циганките са я учили да играе кючек, както самата тя се изрази в едно телевизионно предаване преди време. Признанието на Десислава Радева може да се види във видеото по-долу.

 

Десислава Радева се хвали, че циганките са я учили да играе кючек, bTV, 15.12.2018 г.

На 17 февруари т.г. се разбра, че Десислава Радева е заразена с коронавирус, който тя прекара относително леко. Но два месеца по-късно президентската съпруга постъпи в неврохирургията на "Св. Иван Рилски" с 3 аневризми, след като страдала няколко дни от главоболие и потърсила лекарска помощ.  Радева бе подложена на оперативна интервенция и сега се възстановява. 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени